Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Hei, mitä mieltä olette Vincitin pyrkimyksestä laajeta Keski-Eurooppaan, erityisesti Sveitsiin ja Liechtensteiniin? https://globenewswire.com/news-release/2018/03/06/1415493/0/fi/Vincit-Gr...? Uutisointi Vincitin suhteen on ollut melko rauhallista viime aikoina.

Inderesin kommentti 

Hei,

Pidämme kansainvälistymistä yhteistyökumppania hyödyntäen mielenkiintoisena, jos mietitään näkökulmasta että yhtiö tekee työt Suomesta käsin ja pystyy hinnoittelemaan työn Suomea korkeammalle. Toisaalta kumppani ottaa myös omansa välistä. Yhtiö sanoo kokeilevansa kumppanimallin sopivuutta. Näin ollen emme odota lyhyellä aikavälillä suurempaa vaikutusta, mutta seuraamme tilannetta. Vincit on perinteisesti lähtenyt kansainvälisiin laajenemisiin varovaisin askelin ilman suurempia investointeja. Yhtiö laajeni esimerkiksi Yhdysvaltoihin asiakkaansa mukana ja on tämän jälkeen hallitusti asteittain lisännyt toimintojaan alueella.

Terveisin,
Joni