Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Joutavista viestestä ja foorumin puuroutumisesta käydään loputonta keskustelua lähes joka palstalla. Viestin liputtaminen johtaa jatkoviestiin, ja taas mennään. Onko mahdollista, että käyttäjä voisi poistaa jonkin/jotkut nimimerkit niin, että ne eivät enää näy itselle millään palstalla? Koskaan. Sama räätälöinti olisi hyvä myös yksittäisten palstojen osalta, vaikka niiden sivuuttaminen nyt on muutenkin vaivatonta. Tämä kysymys on voinut olla ennenkin esillä ja siihen on vastaus valmiina. Mutta jälleen kerran ja antakaa selvät ohjeet! Tällainen räätälöinti ei poista tarvetta liputtamiseen ja sivuston siivoamiseen yleisesti. Olen saanut foorumista paljon hyödyllistä tietoa ja monet naurutkin. Kiitos niistä!

Inderesin kommentti 

Hei,

Klikkaamalla nimimerkkejä voit vaihtaa asetuksia, näetkö heidän viestejä vai et. 

Aihealueilla sekä yksittäisissä ketjuissa on kellon kuva. Painamalla sitä, voit valita haluatko ilmoituksia tai vaientaa itseltäsi koko alueen tai ketjun.

Terveisin,

Verneri