Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Olemme julkaisseet laajan raportin Fondiasta, joka on mielenkiintoinen valtavirrasta poikkeava liikejuridiikan osaaja. Fondian käännetarina on edennyt oikeaan suuntaan alkuvuonna 2022 ja yhtiön sisäiset haasteet näyttävät rauhoittuneen, mutta ulkopuoliset tekijät tarjoavat nyt vastatuulta. Synkentyvä makrotalousnäkymä vaikeuttaa kasvua alan defensiivisyydestä huolimatta, kustannusinflaatio heikentää tuloskasvua ja korkojen nousu painaa hyväksyttävää arvostusta. Olemmekin laskeneet jonkin verran lähivuosien ennusteitamme ja samalla tavoitehintaamme. Fondian keskipitkän aikavälin näkymä on mielestämme hyvä, mutta positiivisen kierteen käynnistäminen ja käänteen jälkeisen tuloskasvun kulmakerroin on vielä epäselvä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Fondia)

Fondia on vuonna 2004 perustettu Suomen 9. suurin lakiasiaintoimialan yritys. Keihäänkärkituotteena se tarjoaa jatkuvaa tuotteistettua lakiosastopalvelua kiinteällä kuukausihinnalla. Käytännössä asiakkaat voivat ulkoistaa oman lakiosaston osittain tai kokonaan Fondialle. Fondian ydinkohderyhmää ovat alipalvellut pk-yritykset, mutta tuotteistettujen palvelujen kautta (esimerkiksi DPOaaS) tarjonta soveltuu hyvin myös suurille yrityksille.