Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Liiketoiminnan korjaus etenee

Inderes analyysi 23.11.2020 7:02 Consti

Yhtiö on viime vuosien tuloskäänteen myötä saanut kannattavuutensa jo kohtuullisen hyvällä tasolle. Nyt yhtiön tehostunut organisaatio- ja kulurakenne mahdollistaa maltillisen kasvun kanssa yhtiölle tulevaisuudessa selkeästi korkeamman tulostason. Vakaasti kasvavat korjausmarkkinat sekä ikääntyvä rakennuskanta luovat kysyntää yhtiölle muiden positiivisten trendien lisäksi. Epävarmuus tuloskäänteen kestävyydestä painaa vielä markkinoiden luottamusta, mutta selkeä tuloskasvupotentiaali, arvostuksen nousuvara sekä osinkotuotto huomioiden osakkeen tuotto/riskisuhde on mielestämme houkuttelevalla tasolla.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Consti)

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Se tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden rakennuskohteiden korjausrakentamisen palveluita ja taloteknisiä palveluita sekä asuintaloille että toimitiloille ja julkisiin rakennuksiin.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI.