Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Matkalla laatuyhtiöt-kategoriaan

Inderes analyysi 24.02.2020 19:26 Evli Pankki

Evli on viime vuosina edennyt strategiassaan erittäin hyvin ja tämän seurauksena yhtiön tulos on noussut uudelle tasolle. Yhtiön tuloskasvunäkymä on vahvan strategian toteutuksen myötä lähivuosille erittäin hyvä ja odotamme yhtiöltä selkeää tuloskasvua. Keskeisenä riskinä tuloskasvulle on yleinen markkinatilanne, jolle Evli on selvästi sen verrokkeja herkempi. Osake ei kurssirallin jälkeen ole enää halpa, mutta vahva tuloskasvu sekä korkea osinko tarjoavat edelleen riittävän tuotto-odotuksen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Evli Pankki)

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysia, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.