Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Mielenkiintoinen vuosi edessä

Inderes analyysi 06.11.2017 7:53 Aspocomp

Toistamme Aspocompille lisää-suosituksemme tavoitehinnalla 2,50 euroa. Yhtiön strategia on edennyt hyvin ja tuloskehitys on ollut viimeiset 12 kk rohkaisevaa. Ensi vuonna yhtiön pitäisi saada lisäksi tukea Nokian 5G-investointien kiihtymisestä, minkä takia lähtökohdat merkittävälle tulosparannukselle ovat erittäin hyvät. Tämä huomioiden osakkeen arvostustaso on mielestämme houkutteleva korkeista riskeistä huolimatta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on vuonna 1999 perustettu piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Yhtiö on toimialalla niche-toimija ja keskittyy strategisesti pikatoimituksiin sekä lyhyisiin tuotantosarjoihin. Yhtiön asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset.