Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Torstai oli Sammolle musta päivä, kun Nordean odotuksia suurempi osingonleikkaus pakotti myös Sammon leikkaamaan omaa osinkoaan ja päättämään 10 vuotisen osingon kasvuputken. Sampoa hinnoitellaan linjassa sen osien summan kanssa, joka on mielestämme perusteltua heikentyneiden osinkonäkymien johdosta. Osakkeen tuotto nojaa käytännössä täysin osinkoon sekä lievään osingon kasvuun. Päivitetty osinko on kuitenkin edelleen varsin turvallinen ja ennustettava ja näin ollen pidämme tätä varsin vaatimatonta tuotto-odotusta riittävänä.

Käy kauppaa. (Sampo)

Sampo-konsernin tavoite on luoda arvoa omistajilleen. Konserni pyrkii joustavasti hyödyntämään markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia omistaja-arvon luomiseksi esimerkiksi yritysjärjestelyin. Sampo-konsernin liiketoiminta jakautuu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat tytäryhtiöt If, Topdanmark ja Mandatum Life sekä osakkuusyhtiö Nordea. Sampo-konsernin kirjanpidossa Nordeaa käsitellään osakkuusyhtiönä. Liiketoiminta-alueilla on selkeät oman pääoman tuottotavoitteisiin pohjautuvat strategiat. Sammon sijoittajasivuille