Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Myrskyn jälkeen tulee poutasää

Inderes analyysi 12.10.2020 7:30 Eezy

Eezyn viime vuosien kasvu on ollut voimakasta, minkä taustalla ovat markkinoiden ripeä orgaaninen kasvu sekä näkemyksemme mukaan onnistuneet yritysostot. Lyhyellä tähtäimellä Eezy kärsii voimakkaasti koronapandemian talousvaikutuksista, mutta toimintaympäristön normalisoitumisen jälkeen vuosina 2021-2022 ennustamme yhtiön operatiivisen tuloksen kasvavan voimakkaasti. Tämä painaa arvostuskertoimet maltillisiksi ja näkemyksemme mukaan puoltaa yhä lisäostoja lyhyen tähtäimen epävarmuudesta huolimatta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Eezy)

Eezy on vuonna 1988 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laajan kattauksen henkilöstöpalveluita Suomessa valtakunnallisesti. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Henkilöstöpalvelut ja Asiantuntijapalvelut. Yhtiön tulovirrat muodostuvat kuitenkin neljästä erikseen raportoitavasta komponentista, jotka ovat Henkilöstöpalvelut liiketoiminta-alueen alle lukeutuvat Henkilöstövuokraus, Franchise-maksut, ja Kevytyrittäjäpalvelut sekä Asiantuntijapalvelut. Yhtiö toimii pääsääntöisesti Suomessa.