Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Näkyvyys kasvuun on parantunut

Inderes analyysi 13.12.2019 9:12 Investors House

IH:n kasvunäkymät ovat mielestämme yhtiön hankekannan, Palvelut-segmentin kasvupanostusten ja suhteellisen vahvan taseen myötä hyvät ja odotamme yhtiön yltävän lähivuosina lähelle 10 %:n kokonaistuottotavoitettaan. Ovaro-omistuksesta irtaantuminen tulee todennäköisesti aiheuttamaan kirjanpidollisen tappion yhtiölle, mutta ennustamamme vahva tuloskasvu yhdessä arvostustason nousuvaran kanssa tarjoavat kohtuullisen tuotto-odotuksen sijoittajille

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.