Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Mielestämme Next Gamesin nykyinen markkina-arvo hinnoittelee Our Worldille ja muille tuleville peleille jo hyvää menestystä, eikä suurille pettymyksille ole tilaa. Näkyvyys Our Worldin ja muiden tulevien pelien liikevaihtoon ja myyntikatepotentiaaliin on tällä hetkellä käytännössä olematon ja tämä pitää Next Gamesin riskiprofiilin erittäin korkeana ennen kuin Our Worldista saadaan konkreettisia lukuja tulevilta kvartaaleilta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Next Games)

Next Games on vuonna 2013 perustettu lisensoituihin peleihin keskittyvä mobiilipelien kehittäjä ja julkaisija sekä ensimmäinen Suomessa pörssiin listautunut mobiilipeliyritys. Next Games kehittää brändilisenssien pohjalta ilmaiseksi ladattavia massaviihdetuotteiden pohjalta luotavia mobiilipelejä free-to-play (F2P) -liiketoimintamallilla. Valmiit pelit yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play).