Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Virtuaaliyhtiökokous

Virtuaalisella yhtiökokouksella tarkoitetaan tässä tapauksessa palvelua, jossa osakkeenomistajille tarjotaan mahdollisuus osallistua yhtiökokoukseen tietoliikenneyhteyksien välityksellä. Palvelu toimii sekä pörssiin listatuilla yhtiöillä että listaamattomilla.

Yu Gong

Yu Gong

Inderes teknologiat

Kokonaisvaltainen palvelu virtuaalisille yhtiökokouksille

Inderesin tarjoamassa palvelussa yhtiöillä on mahdollisuus valita useita erilaisia tuotteita ja toiminnallisuuksia ja rakentaa näistä eri yhtiöille sopivia ratkaisuja. Inderes tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden yhtiökokouksen kuvaamiseen ja kuvan välittämiseen verkon yli ilman mitään muita lisäpalveluita. Virtuaalisessa yhtiökokouksessa Osakkeenomistaja ohjataan tekemään vahva sähköinen tunnistautuminen (pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella), jonka jälkeen osakkeenomistaja valitsee osallistumistavan (kokouspaikalla tai virtuaalisesti). Täytettyään lomakkeen ja ilmoittauduttuaan Virtuaaliseen yhtiökokoukseen osakkeenomistajille toimitetaan sähköpostitse kutsulinkki ja salasana, joiden avulla osakkeenomistaja voi kirjautua Virtuaaliseen yhtiökokoukseen kokouspäivänä. 

Ennen yhtiökokousta vahvasti tunnistautuneella osakkeenomistajalla on myös mahdollisuus toimittaa ennakkokysymyksiä yhtiölle (riippumatta siitä, osallistuuko osakkeenomistaja kokoukseen kokouspaikalla vai virtuaalisesti) sekä äänestää ennakkoon sähköisesti (mikäli yhtiö haluaa mahdollistaa ennakkoäänestyksen).

Yhtiökokouspäivänä osakkeenomistaja pääsee aiemmin toimitetun kutsulinkin kautta kirjautumaan sisään Virtuaaliseen yhtiökokoukseen hieman ennen kokouksen alkua. Linkin kautta yhtiökokousta on mahdollista seurata vain yhdestä IP-osoitteesta kerrallaan, mikä estää osallistumisen samanaikaisesti useammalta päätelaitteelta. Kokouksen alettua osakkeenomistaja näkee suorana lähetyksenä yhtiökokouksen tapahtumat ja pystyy osallistumaan järjestettäviin äänestyksiin suoraan osakkeenomistajan näytölle ilmestyvän valintaikkunan kautta.

 

VAGM-komponentit

Inderes tarjoaa kaikki VAGM-tuotteen komponentit erikseen, eli yhtiö voi valita itselleen juuri ne komponentit mitä se tarvitsee oman yhtiökokouksensa järjestämiseen. 

Yu Gong

Yu Gong

Inderes teknologiat