Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Pandemia siirtää sadonkorjuuta

Inderes analyysi 01.11.2020 22:09 Bittium

Bittiumin vuosia kestänyt murros- ja investointivaihe on arviomme mukaan loppusuoralla, mutta yhtiön Q3-katsaus vahvisti ainakin osittain pelkojamme koronapandemian selvästä negatiivisesta vaikutuksesta uusmyyntiin. Näkemyksemme mukaan pandemia siirtää sadonkorjuuta sekä voimakkaan tuloskasvun vaihetta eteenpäin, minkä takia olemme laskeneet erityisesti vuoden 2021 ennusteita rajusti. Uskomme että kyseessä on pääosin viivästys eikä kasvutarinan täyskäännös, mutta sijoittajien kärsivällisyyttä ja luottamusta tilanne nakertaa. Osakkeen arvostus on pysynyt haastavana ja lyhyellä aikavälillä näemme osakkeessa enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia, minkä takia pysymme osakkeessa toistaiseksi odottavalla kannalla.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Bittium)

Bittium on vuonna 1985 perustettu luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittäjä. Bittium tarjoaa tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin sekä terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen. Bittium toimii puolustus-, turvallisuus- ja muilla viranomaismarkkinoilla, IoT-markkinoilla (Internet of Things) ja tarjoaa mm. tuotekehitysratkaisuja teollisuuden käyttöön.