Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Peli on vasta kunnolla alkamassa

Yhtiöraportti 05.12.2019 7:48 Remedy

Yhtiön strategia on siirtymässä tänä vuonna kasvuvaiheeseen, kun moniprojektimallin onnistuneen ylösajon ansiosta pelien julkaisutahti tihenee jatkossa. Yhtiön pitkän aikavälin arvonluontipotentiaali on merkittävä strategian onnistuessa ja yhtiön kasvaessa useita omia pelibrändejä kehittäväksi pelitaloksi. Control-pelin myynti on lähtenyt käyntiin kohtuullisesti, mutta pelistä Remedylle tuloutuva liikevaihto näyttäisi painottuvan aiempia odotuksiamme enemmän vuodelle 2020. Katseet täytyy siis jo siirtää ensi vuoteen, jonka valossa osakkeen arvostus näyttää maltilliselta. Vaikka näkyvyys ensi vuoteen on yhä hyvin rajallinen, pidämme osakkeen tuotto/riski-suhdetta houkuttelevana yhtiön pitkän aikavälin erittäin kiinnostavan sijoittajatarinan valossa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Remedy)

Remedy Entertainment Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä kansainvälisesti menestyneitä videopeliyhtiöitä, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistä kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja. Perustamisvuodestaan 1995 Espoossa sijainnut yhtiö työllistää yli 260 pelialan ammattilaista 26:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.