Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Peli on vasta kunnolla alkamassa

Yhtiöraportti 05.12.2019 7:48 Remedy

Yhtiön strategia on siirtymässä tänä vuonna kasvuvaiheeseen, kun moniprojektimallin onnistuneen ylösajon ansiosta pelien julkaisutahti tihenee jatkossa. Yhtiön pitkän aikavälin arvonluontipotentiaali on merkittävä strategian onnistuessa ja yhtiön kasvaessa useita omia pelibrändejä kehittäväksi pelitaloksi. Control-pelin myynti on lähtenyt käyntiin kohtuullisesti, mutta pelistä Remedylle tuloutuva liikevaihto näyttäisi painottuvan aiempia odotuksiamme enemmän vuodelle 2020. Katseet täytyy siis jo siirtää ensi vuoteen, jonka valossa osakkeen arvostus näyttää maltilliselta. Vaikka näkyvyys ensi vuoteen on yhä hyvin rajallinen, pidämme osakkeen tuotto/riski-suhdetta houkuttelevana yhtiön pitkän aikavälin erittäin kiinnostavan sijoittajatarinan valossa.

Käy kauppaa. (Remedy)

Remedy Entertainment (Remedy) on vuonna 1995 perustettu suomalainen videopelikehittäjä. Yhtiö on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista pelinkehittäjistä Suomessa ja sen tunnetuimpiin peleihin kuuluvat Death Rally, Max Payne -sarjan pelit, Alan Wake ja sen lisäosa American Nightmare sekä vuonna 2016 julkaistu Quantum Break.