Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Toistamme Next Gamesin tavoitehinnan 8,5 euroa ja lisää-suosituksen yhtiön H1-raportin jälkeen. Raportti vahvisti näkemystämme yhtiön pitkän aikavälin kasvutarinaa kohtaan, mutta The Walking Dead: No man’s land (NML) -pelin odotuksiamme heikompi kehitys Q2:lla aiheutti pieniä tarkennuksia ennusteisiimme. Next Games vaatii sijoittajalta kärsivällisyyttä ja yksittäisten kvartaalien välinen heilahtelu ei ole merkittävää kokonaisuuden kannalta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Next Games)

Next Games on vuonna 2013 perustettu lisensoituihin peleihin keskittyvä mobiilipelien kehittäjä ja julkaisija sekä ensimmäinen Suomessa pörssiin listautunut mobiilipeliyritys. Next Games kehittää brändilisenssien pohjalta ilmaiseksi ladattavia massaviihdetuotteiden pohjalta luotavia mobiilipelejä free-to-play (F2P) -liiketoimintamallilla. Valmiit pelit yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play).