Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Odotamme Admicomin jatkavan koronahuolien keskelläkin voimakasta arvonluontia pitkälle tulevaisuuteen, minkä vuoksi olemme valmiita katsomaan läpi sormien lyhyellä aikavälillä haastavaa arvostusta. Voimakkaan arvonluonnin mahdollistaa markkinatrendien luomat vahvat kasvumahdollisuudet, korkeiden skaalaetujen myötä erittäin kannattava liiketoimintamalli, sekä vahvat kilpailuedut. Ennustamme yhtiön tuloskasvun yltävän lähivuosinakin yli 30 %:iin vuosittain, mihin antaa näkyvyyttä aiemmat näytöt kasvusta sekä jatkuviin tuottoihin perustuva liiketoimintamalli. Arviomme yhtiön kasvupotentiaalista ovat nousseet merkittävästi, mikä on koronapandemian kohottamista suhdanneriskeistä huolimatta nostanut arviotamme yhtiön käyvästä arvosta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Admicom)

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Admicomin tytäryhtiö Tocoman Oy:n kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema.