Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Vaikka tarjoushinta heijastelee mielestämme vain osin yhtiön pitkän ajan potentiaalia, arvioimme tarjouksen menevän läpi ja kurssi on ankkuroitunut jo erittäin lähelle tarjoushintaa. Siten omistajat voivat mielestämme jo myydä osakkeet ja siirtää pääomat uusiin paremman tuotto-odotuksen kohteisiin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Ahlstrom-Munksjö)

Ahlstrom-Munksjö on johtava kuitupohjaisten materiaalien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Tarjonta koostuu suodatinmateriaaleista, irrokepohjapapereista, elintarvike- ja juomateollisuuden käsittelymateriaaleista, laminaattipapereista, hiomatuotteiden ja teippien pohjapapereista, sähköteknisistä papereista, lasikuitumateriaaleista sekä terveydenhuollon kankaista ja diagnostiikkasovelluksista. Lisäksi yhtiö tarjoaa laajan valikoiman muita erikoispapereita teollisuuden ja kuluttajien käyttöön.