Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Potentiaali odottaa kuoriutumista

Inderes analyysi 18.12.2020 8:12 Basware

Baswaren raskas transformaatio SaaS/cloud-yhtiöksi on loppusuoralla ja yhtiö on viime vuosien aikana rakentanut onnistuneesti perustaa pitkän aikavälin kannattavalle kasvulle. Basware on myös varmistanut asemansa yhtenä globaaleista johtajista vahvasti kasvavalla pilvipohjaisten verkottuneiden hankinnasta maksuun -ratkaisujen markkinalla. Markkinan kasvupotentiaali yhdistettynä ennustettavaan ja skaalautuvaan liiketoimintamalliin tarjoaa huomattavan pitkän aikavälin potentiaalin. Näkyvää kasvun kiihtymistä joudutaan kuitenkin odottamaan lähivuosiin johtuen koronasta ja Baswaren kehitysvaiheesta, minkä takia lyhyen aikavälin odotukset on syytä pitää maltillisina.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Basware)

Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen.