Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Pöytä on katettu

Analyysi 23.09.2019 7:44 NoHo Partners

NoHon alkuvuosi on lähtenyt liikkeelle erinomaisesti ja pöytä on katettu kuluvan vuoden merkittävälle tulosparannukselle. Olemme edelleen luottavaisia yhtiön lähivuosien voimakkaan tuloskasvun suhteen ja sen realisoituessa osakkeen tuotto-odotus on hyvällä tasolla. Haluamme kuitenkin nähdä vielä lisää näyttöjä tulosparannuksen jatkumisesta tärkeällä Q3:lla ennen voimakkaamman näkemyksen ottamista.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (NoHo Partners)

Noho Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 Noho Partners oli ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö. Konsernilla on ravintoloita Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock's & Cows.