Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Digia toteutti vuosina 2016-2019 onnistuneesti muutoksen alisuorittajasta laadukkaaksi tuloskasvuyhtiöksi. Yhtiön kilpailukyky on parantunut, tarjooma on kattavampi ja vastaa hyvin IT-markkinan kysyntätrendejä. Tätä heijastelee Digian 9 neljännestä jatkunut vahva tuloskasvu. Uudella strategiakaudella yhtiötä kehitetään näkemyksemme mukaan edelleen hyvin pitkäjänteisesti ja panostukset pitkän aikavälin kilpailukykyyn jatkuvat. Siten arvioimme yhtiön kovimman kannattavuuskäänteen olevan jo takana ja tuloskasvun tulevan jatkossa vahvemmin liikevaihdon kasvusta. Osakkeen arvostus (2020e EV/EBIT 10x) on houkutteleva ja tarjoaa jo turvamarginaalia koronalle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Digia)

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Digian liikevaihto vuonna 2019 oli 131,8 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). www.digia.com