Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderes Radiohead License

Inderes Radiohead-hinnoittelu instituutiosijoittajille

Maksa vain kokemasi arvon perusteella.

Mielellään pääkäyttäjän puhelinnumero
Lue Inderes Radiohead käyttöehdot.

Inderes Radiohead-hinnoittelu? Mikä se on?

Inderes Radiohead-hinnoittelu on instituutioille tarkoitettu analyysipalvelun hinnoittelumuoto. Palveluun rekisteröityvä ammattisijoittaja saa heti ilmaiseksi käyttöönsä Inderesin koko analyysipalvelun sekä koko analyysitiimin asiantuntemuksen halutulla palvelutasolla. Jätä yhteystietosi, niin aktivoimme tilin organisaatiosi käyttöön! Rekisteröitymällä Radiohead-käyttäjäksi organisaatiosi saa halutun määrän käyttäjätunnuksia analyysipalveluun sekä analyytikoidemme asiantuntemuksen. Radiohead-palvelumme kysyy jokaisen kvartaalin päätteeksi, tuottiko palvelu arvoa. Palvelun hinnoittelu perustuu osapuolten väliseen luottamukseen ja Käyttäjän kokemaan arvoon. Maksu suoritetaan takautuvasti kolmen kuukauden välein. Käyttäjän suorittaa oman organisaation pääkäyttäjätunnuksilla maksun verkkopalvelun kautta verkkomaksuna tai pyytämällä laskun. Mikäli Käyttäjä ei ole käyttänyt palvelua tai kokenut saaneensa siitä arvoa, voi Käyttäjä jättää maksun kyseisen kolmen kuukauden osalta. Palvelun nimi juontaa juurensa englantilaisen rock-yhtye Radioheadin seitsemännestä studioalbumista, jonka pystyi lataamaan digitaalisesti yhtyeen kotisivuilta haluamallaan summalla.

Miksi Inderes? Riippumatonta, laadukasta ja intohimolla tehtyä osakeanalyysia.

Inderesin tehtävä on yhdistää pörssiyhtiöt ja sijoittajat. Tuotamme laadukasta analyysiä ja sisältöjä laajan sijoittajayhteisömme tarpeisiin.