Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt

Yhtiöjulkaisu
22.7.
2022

Kiihtyvä inflaatio ja nousevat korot ovat saaneet kiinteistösijoittajat varpailleen ja hinnoittelemaan kohteitansa uudestaan. Erityisen hinnanmuutoksen uhan alla ovat niin kutsutut prime-kohteet, joiden tuottovaatimukset ovat olleet alle 4 %.

inderesTV
18.5.
2022

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt -rahaston salkunhoitajat avaavat kiinteistörahaston sijoitustoimintaa inderesTV:n Salkunhoitajat-haastattelussa.

Analyytikon kommentti
17.5.
2022

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt on vuonna 2016 perustettu Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa sijaitseviin kiinteistöihin sijoittava kiinteistörahasto. Rahaston sijoituskohteisiin lukeutuvat esimerkiksi logistiikka-, tuotanto- ja toimistokiinteistöt.

Yhtiöjulkaisu
1.4.
2022

Nykyisessä, paikoin hankalasti ennustettavassa talouden tilanteessa, pidämme erityisen tärkeänä, että omistamme ja hankimme vahvan juoksevan kassavirran kohteita, joissa tuotto ei perustu arvonnousuun.

Artikkeli
23.3.
2022

Matalien korkojen ympäristö on pitänyt viime vuosina yllä sijoittajien kiinnostusta kiinteistörahastoihin.

Yhtiöjulkaisu
1.1.
2022

GRESB-raportoinnin avulla UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt voi vastata sidosryhmien kasvaviin raportointivaatimuksiin ja tarjota sijoittajille tietoa kiinteistöjen vastuullisuudesta.

Yhtiöjulkaisu
31.12.
2021

Vuosi 2021 oli kiinteistösijoittajille työntäyteinen, sillä pohjoismaisen kiinteistömarkkinan transaktiovolyymi saavutti 71 miljardin euron lukeman. Tämä tarkoittaa noin 25 miljardin euron lisäystä edelliseen, vuoden 2019, all-time-high -volyymiin nähden.

Tiedotteet
1.12.
2021

United Bankersin Erikoissijoitusrahasto UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt on hankkinut omistukseensa Oulussa sijaitsevan kauppakeskuksen, Oulun Ideaparkin.

Yhtiöjulkaisu
1.10.
2021

Jarkko Lehtosen siirryttyä toisen yrityksen palvelukseen, rahaston uutena päävastuullisena salkunhoitajana jatkaa Jaakko Onali, joka on toiminut samaisessa salkunhoitotiimissä yli viisi vuotta.

Tiedotteet
23.9.
2021

United Bankers Oyj:n Erikoissijoitusrahasto UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt on tänään sopinut myyvänsä seitsemän kiinteistökohdetta käsittävän kokonaisuuden norjalaiselle kiinteistöyhtiö RELOGille, jonka pääomistaja on REITAN Eiendom.

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas