Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt

Yhtiöjulkaisu
16.12.
2022

Globaalissa markkinassa harva sijoitus on täysin immuuni markkinamuutoksille. UB:n salkunhoitajat käyvät läpi nykyisen markkinatilanteen vaikutuksia kiinteistörahastoihin.

Yhtiöjulkaisu
31.10.
2022

Lähitulevaisuudessa erot hyvien ja huonojen kiinteistöjen välillä tulevat kasvamaan.

Yhtiöjulkaisu
26.9.
2022

Parin seuraavan vuoden aikana mitataan varmasti toden teolla, mitkä kiinteistöt ovat aidosti inflaatiosuojattuja.

inderesTV
20.9.
2022

Kiihtyvä inflaatio ja kipuavat korot ovat saaneet sijoittajat varpailleen ja hinnoittelemaan kiinteistökohteita uudestaan. UB:n salkunhoitajat Jaakko Onali ja Mikko Hentinen kertovat, mitä Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla nyt tapahtuu.

Yhtiöjulkaisu
22.7.
2022

Kiihtyvä inflaatio ja nousevat korot ovat saaneet kiinteistösijoittajat varpailleen ja hinnoittelemaan kohteitansa uudestaan. Erityisen hinnanmuutoksen uhan alla ovat niin kutsutut prime-kohteet, joiden tuottovaatimukset ovat olleet alle 4 %.

inderesTV
18.5.
2022

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt -rahaston salkunhoitajat avaavat kiinteistörahaston sijoitustoimintaa inderesTV:n Salkunhoitajat-haastattelussa.

Analyytikon kommentti
17.5.
2022

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt on vuonna 2016 perustettu Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa sijaitseviin kiinteistöihin sijoittava kiinteistörahasto. Rahaston sijoituskohteisiin lukeutuvat esimerkiksi logistiikka-, tuotanto- ja toimistokiinteistöt.

Yhtiöjulkaisu
1.4.
2022

Nykyisessä, paikoin hankalasti ennustettavassa talouden tilanteessa, pidämme erityisen tärkeänä, että omistamme ja hankimme vahvan juoksevan kassavirran kohteita, joissa tuotto ei perustu arvonnousuun.

Artikkeli
23.3.
2022

Matalien korkojen ympäristö on pitänyt viime vuosina yllä sijoittajien kiinnostusta kiinteistörahastoihin.

Yhtiöjulkaisu
1.1.
2022

GRESB-raportoinnin avulla UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt voi vastata sidosryhmien kasvaviin raportointivaatimuksiin ja tarjota sijoittajille tietoa kiinteistöjen vastuullisuudesta.

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas