Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Endominesin H1-raportti oli pettymys, sillä tuotantotaso Fridayssä jäi alhaiseksi ja samalla yhtiö on ajautunut syvälle nurkkaan rahoituksensa kanssa. Osake on hinnoiteltu noin osien summansa tasolle, eikä arvostus siten houkuttele sietämään erittäin korkeita lyhyen ajan rahoitus- ja tuotantoriskejä. Heinäkuussa julkaistu laaja raportti Endominesista on edelleen ajankohtainen ja luettavissa täältä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.