Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Nexstim julkaisi perjantaina H1-raporttinsa. Liikevaihto oli linjassa ennusteisiimme, mutta liikevoitto jäi niistä jälkeen uusien rekrytointien nostaessa kustannuksia. Henkilöstökulut ovat raskaat yhtiön nykyiseen liikevaihtotasoon nähden, joten kustannusten nousu iskee kannattavuuteen kipeästi. Liikevaihtoennusteisiimme teimme vain marginaalisia muutoksia, sillä arvioimme rekrytointien kompensoivan alkuvuonna hieman hitaasti sujunutta laitemyyntiä. Liikevoittoennustemme sen sijaan laskivat kiinteiden kustannusten noustua pysyvästi korkeammalle tasolle. Eri arvonmääritysmenetelmät viittaavat osakkeen lievään yliarvostukseen ja ennustamamme kassavirrat ovat siirtyneet pidemmälle tulevaisuuteen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Nexstim)

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva kasvuhakuinen lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito.

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.