Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Riskit pitävät paitsiossa

Analyysi 09.03.2022 7:09 SRV

SRV on tappiovuosien jälkeen tervehdyttänyt liiketoimintaansa ja parantanut taloudellista tilannettansa merkittävästi. Prosessi on kuitenkin pitkä ja heikko viime vuosi oli osoitus tuloskäänteen riskitekijöistä. Suorituskyky jää myös tänä vuonna alle potentiaalin, kun omaperusteisia asuntoja valmistuu hyvin vähän. Perustaa tulevien vuosien tulosparannuksille luodaan tänä vuonna, mutta geopoliittiset riskit, Venäjän toiminnan kustannukset, alan kustannuspaineet ja yhtiökohtaiset haasteet nostavat riskitasoa. Arvostus ei mielestämme tarjoa tällä hetkellä riittävää tuotto-odotusta, jotta riskien varjolla voisimme nousta osakkeen kyytiin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (SRV)

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.