Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloitamme Next Gamesin seurannan. Next Games on kasvuyhtiö, joka operoi nopeasti kasvavalla markkinalla sekä näkemyksemme mukaan järkevällä lisenssipohjaisiin peleihin ja vahvaan analyyttiseen lähestymistapaan pohjautuvalla liiketoimintamallilla. Varovaisten ennusteidemme valossa yhtiön osakekurssissa on näkemyksemme mukaan nousuvaraa, kun yhtiö etenee strategiassaan suunnitelmien mukaisesti. Korostamme kuitenkin, että Next Games vaatii sijoittajalta kärsivällisyyttä ja esimerkiksi yksittäisten kvartaalien välinen heilahtelu ei ole merkittävää kokonaisuuden osalta. Osakkeen kurssinousu nojaa uusien pelien julkaisuun ja menestymiseen, maantieteelliseen laajentumiseen sekä The Walking Dead -tv-sarjan jatkuvaan suosioon.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Next Games)

Next Games on vuonna 2013 perustettu lisensoituihin peleihin keskittyvä mobiilipelien kehittäjä ja julkaisija sekä ensimmäinen Suomessa pörssiin listautunut mobiilipeliyritys. Next Games kehittää brändilisenssien pohjalta ilmaiseksi ladattavia massaviihdetuotteiden pohjalta luotavia mobiilipelejä free-to-play (F2P) -liiketoimintamallilla. Valmiit pelit yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play).