Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Efecte on toteuttanut onnistuneen transformaation kilpailukykyiseksi SaaS-ohjelmistoyhtiöksi. Yhtiö on vahvassa kasvussa, sillä kysyntä pilvipohjaisille IT-palveluiden- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoille kasvaa voimakkaasti, Efectellä on teknologisesti ja kaupallisesti kypsä ohjelmistoratkaisu, sekä merkittävät laajentumismahdollisuudet kansainvälisesti ja nykyisessä asiakaskunnassa. Yhtiön tavoitteena on skaalata ohjelmistoratkaisut ja osaaminen entistä voimakkaammin kansainvälisesti, mitä varten Efecte toteutti onnistuneesti osakeannin. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Efecte)

Efecte on suomalainen SaaS-mallilla (Software-as-a-service) toimiva ohjelmistoyhtiö, joka on erikoistunut IT-palvelun-, identiteetin- ja pääsynhallinnan ohjelmistotuotteisiin, sekä niiden käyttöönottoa, integrointia ja kehitystä tukeviin asiantuntijapalveluihin.

Efecten pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun avulla yritykset voivat hallinnoida, ohjata ja kehittää yrityksen sisäisiä palvelufunktioita, kuten IT-palveluita (ITSM), pääsynhallintaa ja käyttäjäoikeuksia (IAM), itsepalveluita, HR-palveluita, taloushallintopalveluita, lakipalveluita ja kiinteistöpalveluita.