Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Seurannan lopetus

Inderes analyysi 31.03.2017 7:53 Nexstim

Päätämme Nexstimin seurannan tämän raportin yhteydessä, minkä takia emme enää anna osakkeelle tavoitehintaa tai suositusta. Yhtiöllä on mielestämme kaikki munat yhdessä korissa ja liiketoiminnan jatkamisen mahdollisuudet ovat uhattuna, jos FDA-lupaa ei irtoa käynnissä olevalla potilastutkimuksella. Tässä skenaariossa yhtiön arvo on lähellä nollaa. Positiivisessa skenaariossa (jos FDA-lupa myönnetään) DCF-kassavirtalaskelmamme näyttää yhtiölle nykykurssia korkeampaa arvoa, mutta pidämme molempien skenaarioiden toteutumista lähes yhtä todennäköisinä ja siksi osake sopii mielestämme vain erittäin korkean riskinsietokyvyn sijoittajille.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Nexstim)

Nexstim on vuonna 2000 perustettu on maailmanlaajuisesti toimiva suomalainen lääkintäteknologiayritys, joka kehittää ja tarjoaa ratkaisuja noninvasiiviseen (kallon ulkopuoliseen) aivostimulaation. Nexstimin NBS ja NBT® laitteistoja on myyty sairaaloille ja klinikoille ympäri maailman. Nexstimin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja yhtiöllä on tytäryhtiöitä Yhdysvalloissa ja Saksassa.