Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

EAB on käynnistänyt mittavat toimet kestävän tuloskäänteen aikaansaamiseksi ja näkemyksemme mukaan toteutetut toimenpiteet vievät yhtiötä oikeaan suuntaan. Osakkeen yliarvostus on alkuvuoden yli 30 %:n kurssilaskun myötä purkaantunut, mutta arvostus ei ole kuitenkaan mielestämme 12kk:n tähtäimellä edellenkään houkutteleva, kun huomioidaan tuloskäänteeseen liittyvät korkeat riskit.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (EAB Group)

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Suomen johtavana henkilöstörahastojen tarjoajana palvelemme 90 000 henkilöstörahastojäsentä. Asiakkaitamme palvelee yli 100 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.