Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

EAB on käynnistänyt mittavat toimet kestävän tuloskäänteen aikaansaamiseksi ja näkemyksemme mukaan toteutetut toimenpiteet vievät yhtiötä oikeaan suuntaan. Osakkeen yliarvostus on alkuvuoden yli 30 %:n kurssilaskun myötä purkaantunut, mutta arvostus ei ole kuitenkaan mielestämme 12kk:n tähtäimellä edellenkään houkutteleva, kun huomioidaan tuloskäänteeseen liittyvät korkeat riskit.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (EAB Group)

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla.