Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Takaisin raiteille

Inderes analyysi 27.11.2017 8:06 Martela

Näkemyksemme mukaan Martelan tuotto/riski -profiili on hyvä, koska emme pidä vuoden 2017 kaltaisten ongelmien jatkumista lähivuosina todennäköisenä ja vuosina 2013-2017 toteutetut merkittävät kustannussäästö- ja tehostamistoimenpiteet heijastuvat yhtiön kannattavuuteen ensimmäistä kertaa täysimääräisinä. Osakkeen arvostustaso ei ole korkea, osinkotuotto on kohtuullinen ja hyvässä skenaariossa osakkeessa on myös huomattavaa nousupotentiaalia. Vuoden 2017 pettymysten jälkeen sijoittajien luottamuksen palautuminen vie kuitenkin aikaa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Martela)

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.