Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Takaisin raiteille

Inderes analyysi 27.11.2017 8:06 Martela

Näkemyksemme mukaan Martelan tuotto/riski -profiili on hyvä, koska emme pidä vuoden 2017 kaltaisten ongelmien jatkumista lähivuosina todennäköisenä ja vuosina 2013-2017 toteutetut merkittävät kustannussäästö- ja tehostamistoimenpiteet heijastuvat yhtiön kannattavuuteen ensimmäistä kertaa täysimääräisinä. Osakkeen arvostustaso ei ole korkea, osinkotuotto on kohtuullinen ja hyvässä skenaariossa osakkeessa on myös huomattavaa nousupotentiaalia. Vuoden 2017 pettymysten jälkeen sijoittajien luottamuksen palautuminen vie kuitenkin aikaa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Martela)

Martela on vuonna 1945 perustettu työtilojen ja julkisten tilojen sisustusratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja. Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys ja Pohjoismaissa yksi alansa suurimpia. Päämarkkina-alueita yhtiölle on Suomi, Ruotsi ja Norja, minkä lisäksi he myyvät ratkaisuja jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Tuotanto sijaitsee Suomessa ja Puolassa.