Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tervetuloa Aallon Group Oyj:n yhtiöesittelytilaisuuteen!

Paikka: Pörssisali, Fabianinkatu 14, Helsinki

Aika: 26.3.2019 klo 17.00–20.00

Aallon Group Oyj suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle.

Aallon Group on asiantunteva, pitkiä asiakassuhteita ja kasvollista palvelua vaaliva, kannattava tilitoimisto.

Olemme kuuden pitkään menestyksellisesti toimineen tilitoimiston yhdistymisestä syntynyt konserni[1] ja uusi valtakunnallisesti merkittävä toimija defensiivisellä ja konsolidoituvalla tilitoimistomarkkinalla.

Olemme asiakasta lähellä oleva täyden palvelun tilitoimistokumppani. Kilpailuetumme on asiakastyytyväisyys, joka perustuu ihan oikeaan henkilökohtaiseen palveluumme. Tyypillisesti asiakassuhteemme ovat pitkiä, ja yli 97 prosenttia liikevaihdostamme[2] syntyy jatkuvasta laskutuksesta. Myös teknologiaosaamisemme on vahvaa, ja osin juuri sen avulla tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ja merkittävästi markkinoita nopeammin.

Aallon Group -konsernin liikevaihto on kasvanut vuosina 2014-2018 keskimäärin 7,8 prosenttia vuodessa[3]. Toimintamme tehostumisesta kertoo työntekijäkohtaisen liikevaihdon positiivinen kehitys samalla ajanjaksolla[3].

Tervetuloa tapaamaan yhtiön edustajia ja kuulemaan lisää uudesta defensiivisellä toimialalla toimivasta, kasvuhakuisesta ja kannattavasta yhtiöstä. Tilaisuudessa mukana myös Inderesin analyysitiimi.

Tilaisuuden ohjelma:

17.00 – 18.00 Buffettarjoilu
18.00 – 20.00 Aallon Group Oyj:n toimitusjohtaja Elina Pienimäki esittelee yhtiön liiketoimintaa, strategiaa ja toimialan näkymiä.
 

1) Konserni on muodostunut elokuussa 2018 solmitulla yhdistymissopimuksella ja maaliskuussa 2019 toteutetulla osakevaihdolla.
2) Pro forma -liikevaihto 2018.
3) Laskettu kalenterivuosien 2014–2016 osalta Aallon Group -konsernin yhtiöiden yhteenlasketun liikevaihdon perusteella ja kalenterivuosien 2017–2018 osalta Aallon Group -konsernin pro forma -liikevaihdon perusteella.

Ilmoittaudu tapahtumaan paikan päälle 
Syötä sähköpostiosoitteesi, joka liitetään tapahtuman ilmoittautumiseen.