Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tarinaa katsottava vuosien päähän

Inderes analyysi 26.05.2017 8:51 Bittium

Nostamme Bittiumin tavoitehinnan 7,8 euroon (aik. 6,5 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Arvostustaso on osakekurssin mukana noussut edelleen, mutta yhtiön kasvutarinaa täytyy katsoa pidemmällä aikavälillä ja Firstnet-mahdollisuus on mielestämme liian suuri myyntipuolelle kääntymiseen. Lyhyen aikavälin haasteet kuten heikko H1-tulos voivat luoda painetta osakkeeseen, mutta pidemmän aikavälin ajurit ovat vahvat. Toistaiseksi potentiaaliset tuotot ovat mielestämme suurempia kuin riskit. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Bittium)

Bittium on vuonna 1985 perustettu luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittäjä. Bittium tarjoaa tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita. Lisäksi Bittium tarjoaa tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin sekä terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen. Bittium toimii puolustus-, turvallisuus- ja muilla viranomaismarkkinoilla, IoT-markkinoilla (Internet of Things) ja tarjoaa mm. tuotekehitysratkaisuja teollisuuden käyttöön.