Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Tasekriisi hautaa potentiaalin

Inderes analyysi 15.05.2017 8:00 Tecnotree

Tecnotree on rahoituskriisiin ajautunut operaattoreiden ohjelmistoyhtiö. Yhtiöllä on arvokasta teknologiaa ja osaamista, mutta heikko tase ja rahoituksen puute estävät sen potentiaalin realisoimisen. Osakkeen tuottopotentiaali ei mielestämme ole riittävä riskeihin nähden ja suosittelemme odottamaan yhtiön rahoitustilanteen selkiytymistä. Yhtiö voisi olla kuitenkin kiinnostava kohde esimerkiksi teolliselle ostajalle tai strategiselle sijoittajalle, joka on valmis ottamaan riskiä ja laittamaan yhtiöön pääomaa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Tecnotree)

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuuden hallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash). Siihen kuuluvat yhtenäiset ratkaisut kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin.