Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Tecnotreen seuranta päättyy

Inderes analyysi 07.01.2019 9:08 Tecnotree

Lopetamme Tecnotreen osakkeen seurannan johtuen yhtiöseurantasopimuksen päättymisestä. Päätöshetkellä suosituksemme osakkeelle oli myy ja tavoitehintamme 0,04 euroa. Tecnotreen viime vuosi oli tapahtumarikas, kun yhtiöstä tehty Viking Acquisitionsin 0,10 euron käteisostotarjous kariutui ja yhtiö päätyi monimutkaisen prosessin jälkeen ratkaisemaan rahoituskriisiään Fitzroy-yhtiön tarjoamalla 5 MEUR:n rahoituspaketilla. Tecnotreen lyhyen aikavälin rahoitus on nyt osittain turvattu ja yhtiön kulusäästöt ovat edenneet, mutta kassavirta ei arviomme mukaan ole vielä riittävällä tasolla liiketoiminnan ja saneerausohjelman velvoitteiden hoitamiseen. Siten yhtiön omistajat joutuvat edelleen kantamaan merkittävää riskiä yhtiön liiketoiminnan jatkuvuudesta ja arviomme mukaan osakkeen nousupotentiaali käänteen onnistuessa hautautuu toistaiseksi yhtiön tarvitseman rahoituksen aiheuttamaan diluutioon.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Tecnotree)

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuuden hallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash). Siihen kuuluvat yhtenäiset ratkaisut kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin.