Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Terve ydin kuoriutunut esiin

Inderes analyysi 24.06.2020 8:00 Innofactor

Innofactorin tuloskäänne on edennyt ripeästi viimeiset puolitoista vuotta ja operatiivisten ongelmien ratkominen on tuonut jälleen esiin yhtiön terveen ydinliiketoiminnan ja sen tulospotentiaalin. Etenkin Suomen liiketoiminta sekä oma tuoteliiketoiminta ovat arviomme mukaan vahvalla pohjalla ja seuraavaksi yhtiö panostaa pohjoismaiden toimintojen vahvistamiseen, jotta kestävämpi kannattavan kasvun vaihe voi alkaa. Koronakriisin yli arvioimme yhtiön selviävän suhteellisen kuivin jaloin etenkin vahvan tilauskannan turvin. Osakekurssin noususta huolimatta Innofactorin arvostustaso on yhä maltillinen tuloskasvunäkymän ja laskeneen epävarmuuden valossa. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Innofactor)

Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %.