Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Admicom Oyj: Muutoksia Admicom Oyj:n johtoryhmässä

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 20.6.2022 KLO 09:00

14.2.2022 ilmoitetun mukaisesti Petri Kairinen on nimitetty Admicom Oyj:n toimitusjohtajaksi 20.6.2022 alkaen. Hän on aloittanut työnsä uudessa tehtävässään ja Admicom-konsernin johtoryhmän puheenjohtajana.

Admicomin väliaikaisena toimitusjohtajana 20.6.2022 saakka toiminut Petri Aho palaa konsernin talousjohtajaksi ja jatkaa konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Lisäksi konsernin johtoryhmään on nimetty 20.6.2022 alkaen Kotopro Oy:n toimitusjohtaja Mikko Järvi.

Johtoryhmästä väistyy Admicom Oyj:n tytäryhtiön Tocoman Oy:n toimitusjohtaja Miikka Enkovaara.

Muutosten jälkeen Admicomin johtoryhmän muodostavat:

Petri Kairinen, Admicom Oyj:n toimitusjohtaja
Petri Aho, Admicom Oyj:n talousjohtaja
Anna-Maija Ijäs, Admicom Finland Oy:n toimitusjohtaja
Thomas Raehalme, Aitio Finland Oy:n toimitusjohtaja ja konsernin tuotekehitysjohtaja
Mikko Järvi, Kotopro Oy:n toimitusjohtaja


Admicom Oyj
HALLITUS


Lisätietoja antaa:

Petri Aho
Talousjohtaja
[email protected]
+358 44 724 1767


Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy 
puhelin: 09-6129 670


Admicom Oyj

Vuonna 2004 perustettu Admicom on pk-yritysten toiminnanohjauksen edelläkävijä erityisesti talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla. Admicomin oma pilvipohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä automatisoi yrityksen rutiineja tehokkaasti työmaalta ja tuotannosta toimistoon, minkä lisäksi Admicom tuottaa asiakkailleen myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Tytäryhtiö Tocoman Oy:n ohjelmistot ovat erityisesti rakennusalan johtavia ohjelmistoratkaisuja. Sen kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema. Yhdistämällä Tocomanin tuotevahvuuksia Adminetin vahvuuksiin, syntyy rakennusalalle kirkkaasti kokonaisvaltaisin pilvipalvelu.

Tytäryhtiö Aitio Finland Oy toimittaa asiakkailleen ja Admicomille ohjelmistoratkaisuiden kehityspalveluita, sekä niihin liittyviä integraatio- ja ylläpitopalveluita, mobiilisovelluksia ja pilvipalveluratkaisuja. Tytäryhtiö Hillava Oy puolestaan kehittää ja markkinoi pilvipohjaista toiminnanohjausjärjestelmää erityisesti kenttätyön suunnitteluun ja ohjaamiseen. Tytäryhtiö Kotopro Oy kehittää erityisesti rakennus- ja kiinteistöalalle suunnattua selainpohjaisesti käytettävää dokumentointi- ja tiedonhallintaohjelmaa, joka helpottaa työmaan arkea ja parantaa tiedonkulkua osapuolien välillä. 

Yhtiöllä on yli 200 työntekijää Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/

   

JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet


Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Admicomin tytäryhtiö Tocoman Oy:n kehittämillä kustannuslaskennan ja tuotannonhallinnan ohjelmistoilla on rakennusalalla pitkä historia ja vankka markkina-asema.