Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Admicom Oyj:n strategiset tavoitteet ja pääomamarkkinapäivä

Yhtiötiedote
30.1.2023 klo 8:31

Admicom Oyj julkisti 2.11.2023 strategiapäivityksensä, jonka mukaisesti yhtiö keskittyy kasvustrategiassaan rakennus- ja kiinteistöalan arvoketjun ohjelmistoihin ja lisäarvopalveluihin. Strategisen suunnan ja erikoistumisen avulla Admicom parantaa asiakaskokemusta, fokusoi uusmyyntiä ja mahdollistaa ohjelmistoratkaisujen ristiinmyynnin olemassa olevaan asiakaskuntaan. Rajatun fokuksen avulla Admicom tulee toteuttamaan kansainvälistymisen laajalle ja kasvavalle eurooppalaiselle rakennusteknologian markkinalle sekä hyödyntämään järjestelmien sisältävää dataa tuottaakseen lisäarvoa asiakkaille.

Strategia on vaiheistettu siten, että ensimmäisessä vaiheessa seuraavien 1-2 vuoden aikana Admicom luo edellytykset kiihtyvälle kasvulle ja kansainvälistymiselle. Toisessa vaiheessa kasvuvauhti kiihtyy sekä Suomessa että valituilla kansainvälisillä markkinoilla. Pitkällä aikavälillä Admicomin visio on tulla ykkösvaihtoehdoksi kumppanina eurooppalaisessa rakennusohjelmistojen ekosysteemissä.

Strategiset tavoitteet 2023-2030

  • Admicom tavoittelee 100 miljoonan euron toistuvan liikevaihdon tasoa (ARR) vuoteen 2030 mennessä ylittäen selkeästi ”Rule of 40” tavoitteen ja ollen läsnä useilla eurooppalaisilla markkinoilla.
  • Strategian ensimmäisen vaiheen aikana 2023-2024 tavoittelemme 8-15 % toistuvien tuottojen liikevaihdon vuotuista orgaanista kasvua ja 35-40 % EBITA-marginaalia, johtuen lisätyistä kasvupanostuksista.
  • Strategian toisen vaiheen, kiihtyvä kasvu, aikana 2025-2030 tavoittelemme yli 15 % toistuvien tuottojen liikevaihdon vuotuista orgaanista kasvua ja EBITA-marginaalin ylittävän 40 % liikevaihdosta.
  • Yritysostot tulevat olemaan olennainen osa Admicomin kasvustrategiaa ja kiihdyttävät osaltaan yhtiön kokonaiskasvua.

Admicom Oyj järjestää tänään 30.1. klo 13-16 pääomamarkkinapäivän, missä strategian sisältöä, markkinaa ja tulostavoitteita avataan laajemmin. Pääomamarkkinapäivään voi osallistua virtuaalisesti ilmoittautumalla osoitteessa: https://admicom.videosync.fi/cmd-2023/register

Admicom Oyj 
HALLITUS 

 

Lisätietoja antaa: 

Petri Kairinen 
Toimitusjohtaja 
[email protected] 
+358 50 303 4275 

Petri Aho 
Talousjohtaja 
[email protected] 
+358 44 724 1767 

Hyväksytty neuvonantaja: 

Oaklins Merasco Oy 
+358 9 6129 670 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Admicom Oyj

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu pk-yritysten järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa laajasti ratkaisut asiakasyritysten toimintojen hallintaan työmaan mobiilityökaluista aina reaaliaikaiseen talousseurantaan ja projektien hallintaan. Pitkälle automatisoitu SaaS-ratkaisu auttaa pk-yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla ja toimistossa. Tuotamme asiakkaillemme myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Ohjelmistoperheeseemme kuuluvat myös pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, nykyaikaisia ratkaisuja laadukkaampaan dokumentointiin tarjoava Kotopro sekä rakennusalan erikoisohjelmistojen edelläkävijä Tocoman, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. ratkaisut määrä- ja kustannuslaskentaan, aikataulutukseen sekä BIM3-ratkaisut tietomallien hyödyntämiseen.

Työskentelemme jatkuvasti ohjelmistoperheemme toimintojen yhteensovittamiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä ja poistaa ylimääräisiä työvaiheita mahdollistaen asiakkaillemme kannattavamman liiketoiminnan nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen.

Jatkuvasti kasvava Admicommunity työllistää yli 240 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi.

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/


JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehittäjä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön palvelut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja kirjanpitoon asti.