Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Yhtiötiedote

30.1.2022 klo 8:30

 

Admicom Oyj:n tarkennettu taloudellinen ohjeistus


Admicom kertoi 13.1.2023 julkistetun vuoden 2022 tilinpäätöstiedotteen yhteydessä, että yhtiö julkistaa vuodelle 2023 tarkemman taloudellisen ohjeistuksen ja taloudelliset tavoitteet uudelle strategiakaudelle 30.1.2023 järjestettävän pääomamarkkinapäivän yhteydessä.

Admicomin tarkennettu taloudellinen ohjeistus vuodelle 2023


Vuoden 2023 vertailukelpoinen toistuvien tuottojen liikevaihto kasvaa orgaanisesti 8-15 % ja EBITA on 35-40 % liikevaihdosta.

Vertailukelpoiseen toistuvien tuottojen liikevaihtoon lasketaan mukaan toistuvat ohjelmistotuotot sekä toistuvien tilitoimistopalveluiden liikevaihto. Admicomin vertailukelpoinen toistuvien tuottojen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 28,0 miljoonaa euroa. EBITA määritellään liikevoitoksi ennen konserniliikearvon ja liikearvon poistoja sekä arvonalentumisia.


Admicomin edellinen taloudellinen ohjeistus vuodelle 2023 (annettu 13.1.2023)


Yhtiö arvioi vuonna 2023 liikevaihdon kasvun jatkuvan ja kannattavuuden olevan kokonaisuutena vahvalla tasolla.


Liikevaihtoon ja kannattavuuteen vaikuttavat asiat (ennallaan, julkaistu 13.1.2023)


Yhtiö näkee merkittäviä kasvumahdollisuuksia konsernin ohjelmistoratkaisuissa sekä nykyasiakkaille suunnatussa lisä- ja ristiinmyynnissä, mutta orastava taloudellinen taantuma aiheuttaa epävarmuutta vuoden 2023 uusmyynnin kehitykseen ja kohottaa asiakaspoistumariskiä. Lisäksi vuoden 2023 liikevaihdon kasvua hidastaa Aitio Finland Oy:n ohjelmistokehitysresurssien kasvava käyttö Admicom-konsernin sisäisiin tuotekehityshankkeisiin sekä Lakeus-liiketoiminnassa loppuvuonna 2022 toteutettu liiketoimintamallin muutos. Strategiset kasvupanostukset, kasvavat tuotekehitysinvestoinnit sekä liiketoiminnan rakennemuutokset heikentävät kannattavuuden kehitystä.  

Admicom Oyj järjestää tänään 30.1. klo 13-16 pääomamarkkinapäivän, missä strategian sisältöä, markkinaa ja tulostavoitteita avataan laajemmin. Pääomamarkkinapäivään voi osallistua virtuaalisesti ilmoittautumalla osoitteessa: https://admicom.videosync.fi/cmd-2023/register

Admicom Oyj 
HALLITUS 

 

Lisätietoja antaa: 

Petri Kairinen 
Toimitusjohtaja 
[email protected] 
+358 50 303 4275 

Petri Aho 
Talousjohtaja 
[email protected] 
+358 44 724 1767 


Hyväksytty neuvonantaja: 

Oaklins Merasco Oy 
+358 9 6129 670 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Admicom Oyj

Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu pk-yritysten järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani.

Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa laajasti ratkaisut asiakasyritysten toimintojen hallintaan työmaan mobiilityökaluista aina reaaliaikaiseen talousseurantaan ja projektien hallintaan. Pitkälle automatisoitu SaaS-ratkaisu auttaa pk-yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja kannattavuuttaan sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla ja toimistossa. Tuotamme asiakkaillemme myös koulutus-, konsultointi- ja tilitoimistopalveluita.

Ohjelmistoperheeseemme kuuluvat myös pienyritysten kustannustehokas ohjelmisto- ja palvelupaketti Adminet Lite, liikkuvan työn ohjauksen täsmäratkaisu Hillava, nykyaikaisia ratkaisuja laadukkaampaan dokumentointiin tarjoava Kotopro sekä rakennusalan erikoisohjelmistojen edelläkävijä Tocoman, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat mm. ratkaisut määrä- ja kustannuslaskentaan, aikataulutukseen sekä BIM3-ratkaisut tietomallien hyödyntämiseen.

Työskentelemme jatkuvasti ohjelmistoperheemme toimintojen yhteensovittamiseksi, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhdenmukaisen käyttökokemuksen järjestelmien välillä ja poistaa ylimääräisiä työvaiheita mahdollistaen asiakkaillemme kannattavamman liiketoiminnan nykyaikaisia ohjelmistoratkaisuja hyödyntäen.

Jatkuvasti kasvava Admicommunity työllistää yli 240 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella ja Turussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi.

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://sijoittajille.admicom.fi/tiedotteet-ja-julkaisut/


JAKELU

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehittäjä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön palvelut auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja kirjanpitoon asti.