Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Released 16.7.2019
11:00 Lontoo, 13:00 Helsinki, 16.07.2019 – Afarak Group Oyj (”Afarak” tai ”Yhtiö) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR)

AFARAK GROUP OYJ TIEDOTTAA OSTOTARJOUKSEEN LIITTYVIEN   TÄRKEIDEN PÄIVÄMÄÄRIEN MUUTOKSISTA
EI JULKISTETTAVAKSI EIKÄ LEVITETTÄVÄKSI (KOKONAAN TAI OSITTAIN) YHDYSVALLOISSA TAI MILLÄÄN MUULLA SELLAISELLA LAINKÄYTTÖALUEELLA, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Pörssitiedote

Afarakin hallitus päätti 12.7.2019 jatkaa tarjousaikaa (”Tarjousaika”) koskien Afarakin omien osakkeiden (”Osakkeet”) hankkimista vapaaehtoisella julkisella ostotarjouksella, joka on suunnattu kaikille osakkeenomistajille ("Ostotarjous"). Ostotarjouksen Tarjousaikaa jatkettiin Ostotarjouksen ehtojen nojalla 29.7.2019 kello 16.00 (Suomen aikaa) saakka.
Tarjousajan   jatkamisen   vuoksi   seuraavat   Tarjoukseen   liittyvät   tärkeät   päivämäärät muuttuvat arviolta seuraaviksi:
29.7.2019     Tarjousaika päättyy
30.7.2019     Tarjouksen alustavan tuloksen julkistaminen
31.7.2019     Tarjouksen  lopullisen  tuloksen julkistaminen,  mikäli  osakkeenomistajien   antamien Tarjousten hyväksymisiä ei tarvitse leikata
1.8.2019     Tarjouksen    myynti-    ja    ostotransaktioiden    toteuttaminen,  mikäli osakkeenomistajien antamien Tarjousten hyväksymisiä ei tarvitse leikata
5.8.2019     Tarjousvastikkeen maksu, mikäli osakkeenomistajien antamia Tarjousten hyväksymisiä ei tarvitse leikata 
Mikäli Tarjousten hyväksymisiä on leikattava:
1.8.2019     Tarjouksen  lopullisen  tuloksen julkistaminen,  mikäli  osakkeenomistajien antamien Tarjousten hyväksymisiä on leikattava
2.8.2019     Tarjouksen    myynti-    ja    ostotransaktioiden    toteuttaminen,   mikäli osakkeenomistajien antamien Tarjousten hyväksymisiä on leikattava pro rata
6.8.2019     Tarjousvastikkeen maksu, mikäli osakkeenomistajien antamia Tarjousten hyväksymisiä leikataan 
Tulostettu  versio  Tarjoukseen   liittyvien  tärkeiden  päivämäärien muutoksista on  saatavilla suomenkielisenä  arviolta  16.7.2019  alkaen  UB  Securities  Oy:stä,  Aleksanterinkatu  21  A, 00100 Helsinki sekä Nasdaq Helsingistä, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki. Sähköinen versio Tarjoukseen liittyvien  tärkeiden  päivämäärien muutoksista on  saatavilla  suomen-  sekä englanninkielisenä 16.7.2019 alkaen internetissä osoitteessa www.unitedbankers.fi/tender.

Helsingissä, 16.7.2019
Afarak Group Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Guy Konsbruck, toimitusjohtaja, +356 2122 1566, [email protected]
Jean Paul Fabri, PR-päällikkö, +356 9940 8746, [email protected]
Vuosikertomukset ja muut sijoittajille annettavat tiedot ovat tarkasteltavissa Yhtiön verkkosivustolla www.afarak.com.
Afarak Group on erikoismetalliseosten valmistaja, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.afarak.com

Tärkeä huomautus

Tämä tiedote ei muodosta tarjouspyyntöä ostaa tai tarjousta myydä Afarak Group Oyj:n osakkeita ("Osakkeet") missään päin maailmaa. Julkisen ostotarjouksen ("Ostotarjous") lopulliset ehdot ja tarkemmat tiedot julkistetaan Finanssivalvonnan hyväksymässä tarjousasiakirjassa. Osakkeiden omistajia kehotetaan tutustumaan tarjousasiakirjaan ja kaikkiin Ostotarjoukseen liittyviin tiedotteisiin, sillä nämä sisältävät tai tulevat sisältämään tärkeää tietoa.
Tarjousta ei tehdä suoraan eikä epäsuorasti Yhdysvaltoihin tai millekään muulle sellaiselle lainkäyttöalueelle, jossa Tarjouksen tekeminen olisi lainvastaista. Tarjousta ei tehdä Yhdysvaltoihin postipalvelujen kautta tai sen osavaltioiden väliseen tai ulkomaankauppaan liittyvällä tavalla (kuten esimerkiksi faksia, puhelinta tai internettiä käyttäen) tai minkään Yhdysvaltojen kansallisen arvopaperipörssin kautta. Näin ollen tämän tiedotteen tai siihen liitettyjen asiakirjojen lähettäminen tai muu levittäminen Yhdysvaltoihin tai muulle sellaiselle lainkäyttöalueelle, jossa lähettäminen tai muu levittäminen olisi lainvastaista, on kiellettyä.


Afarak on maailmanlaajuinen vertikaalisesti integroitunut erikoismetalliseosten tuottaja. Yhtiöllä on liiketoimintaa Etelä-Afrikassa, Turkissa, Saksassa, Lontoossa, Helsingissä ja Maltalla. Afarak toimittaa tuotteitaan maailman johtaville yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla ympäri maailmaa. Afarakin liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön, jotka ovat rautametalliliiketoiminta ja erikoismetalliliiketoiminta. Afarakilla on rautametalliliiketoimintaa eteläisessä Afrikassa. Liiketoimintaan kuuluvat Stelliten kaivos, Mecklenburgin kaivos ja Mogalen tuotantolaitos Etelä-Afrikassa.