Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

AHLSTROM-MUNKSJÖ OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 17.7.2019 KLO 17.00

Ahlstrom-Munksjö tuo markkinoille uuden sukupolven ympäristöystävälliset ParaFree™-vahapaperit. Nämä kuitupohjaiset elintarvikepakkauspaperit täyttävät pikaruokateollisuuden kasvavat tarpeet kestävän kehityksen alueella.  

Ahlstrom-Munksjö on maailmanlaajuinen erikoispapereiden toimittaja, joka käyttää paljon resursseja kestävyysaloitteiden tukemiseen. Uudet ParaFree™-paperit osoittavat, että Ahlstrom-Munksjö on erittäin sitoutunut kehittämään ympäristöystävällisiä tuotteita. Paperit eivät sisällä parafiinia, mikä vähentää riippuvuutta öljypohjaisista lisäaineista. Alhaisemman vahamäärän myötä lopputuotteiden neliömassa on kevyempi ja siten positiivinen ympäristövaikutus koko toimitusketjussa. Nämä tuotteet, jotka on suunnattu ensisijaisesti elintarvikepakkaus- ja pikaruokateollisuudelle, on kehitetty kierrätettävyys ja kompostoituvuus huomioiden. 

"Ahlstrom-Munksjön ParaFree™-vahapapereilla on merkittäviä toimivuus- ja kestävyysetuja", huomauttaa Ahlstrom-Munksjön North America Specialty Solutions -liiketoimintayksikön johtaja Robyn Buss. "ParaFree™-paperit tarjoavat asiakkaillemme erittäin toimivia erikoisratkaisuja, jotka vähentävät lopputuotteen ympäristökuormitusta, auttavat ylläpitämään hyvää suorituskykyä ja täyttävät elintarvikealan uusien turvallisuusmääräysten vaatimukset."  

ParaFree™-vahapaperit hylkivät erittäin hyvin vettä ja kestävät useita öljyjä ja mausteita. Paperin kummallekin puolelle voi tulostaa. Lisäksi nämä paperit ovat vaaleampia ja vähemmän läpinäkyviä kuin perinteiset vahapaperit, joten kuluttajat näkevät brändin ja viestin paremmin.  

ParaFree™-paperit eivät sisällä parafiinia, ja niitä on saatavana valkaistuista tai täysin luonnollisista trulyNatural®-kuiduista valmistettuina. Lue lisää TÄÄLTÄ (https://www.ahlstrom-munksjo.com/products/food-packaging-baking-and-cooking-solutions/food-packaging-papers/greaseproof-echnologies/). 

Lisätietoja: 

Addie Teeters, viestintä- ja markkinointipäällikkö
Ahlstrom-Munksjö North America Specialty Solutions
Puh. +1 920 766 8304
Matkapuhelin: +1 920 202 445 5114
Sähköposti: [email protected]         

Munksjön ja Ahlstromin fuusiossa syntyi maailman johtava kestävän kehitykseen ja innovaatisiin kuitupohjaisiin ratkaisuihin kehittynyt yhtiö. Uudella yhtiöllä on 43 tehdasta neljällä mantereella ja yhteensä 6200 työntekijää. Yhdistetyn yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 2,2 mrd. euroa ja oikaistu käyttökate 269 MEUR.