Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

AHLSTROM-MUNKSJÖ OYJ PÖRSSITIEDOTE 18.3.2020 klo 20.35

Ahlstrom-Munksjö tekee muutoksia varsinaisen yhtiökokouksen käytännön järjestelyihin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Kokous pidetään Helsingissä Finlandia-talolla 25.3.2020 klo 13.00.

Yhtiön hallitus tiedostaa poikkeukselliset olosuhteet. Samalla se pyrkii toteuttamaan hyvää hallintotapaa mahdollisimman kitkattomasti ja huomioimaan yhtiön ja sen osakkeenomistajien edut järjestämällä varsinaisen yhtiökokouksen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Ahlstrom-Munksjö on ryhtynyt ennalta ehkäiseviin varotoimenpiteisiin ja toimitusjohtajan katsausta voi seurata myös kokouksen jälkeen suorana verkkolähetyksenä samana päivänä klo 16.00. Verkkolähetyksen aikana voi myös esittää kysymyksiä.  

Tämän hetken poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Ahlstrom-Munksjö haluaa erityisesti muistuttaa osakkeenomistajia mahdollisuudesta osallistua kokoukseen valtakirjalla henkilökohtaisen läsnäolon sijaan. Lisätietoja valtakirjalla osallistumisesta ja sen laatimisesta löytyy verkkosivulta www.ahlstrom-munksjo.com/fi/yhtiokokous-2020.

Varotoimenpiteinä tehdään mm. seuraavat toimenpiteet:     
  •     Tiloissa on käsidesiä saatavilla eri pisteissä
  •     Tarjoilua ja tuote-esittelyjä ei järjestetä
  •     Yleisön joukossa kiertävien käsimikrofonien sijaan käytössä on vain jalkamikrofoneja
  •     Kokoukseen osallistujat pyritään sijoittaa istumaan väljästi 

Tavoitteena on pitää yhtiökokous mahdollisimman lyhyenä täyttäen kuitenkin kaikki lailliset velvoitteet. Toimitusjohtajan katsaus pidetään mahdollisimman lyhyenä. Kokousta voi seurata klo 13.00 alkaen suorana lähetyksenä yhtiön verkkosivuilla www.ahlstrom-munksjo.com/fi. Verkkolähetyksen kautta ei kuitenkaan voi osallistua mahdollisiin äänestyksiin tai esittää kysymyksiä. 

Ahlstrom-Munksjön kaksi suurinta osakkeenomistajaa, AC Invest B.V. ja Viknum AB, ovat ilmaisseet äänestävänsä kaikkien hallituksen ja nimitystoimikunnan esitysten puolesta. Tämän hetken rekisteröitymistilanteen mukaan nämä kaksi osakkeenomistajaa muodostavat enemmistön. 

Yhtiö seuraa tilanteen kehitystä aktiivisesti. Osallistujia kehotetaan myös seuraamaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Lisätietoja on saatavilla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta www.thl.fi

Lisätietoja:  

Andreas Elving
Lakiasiainjohtaja
+46 10 250 2010

Juho Erkheikki
Sijoittajasuhdepäällikkö
050 413 4583