Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Anora Group Oyj Pörssitiedote 23.3.2023 klo 11.00 

Anoran vuosikertomus 2022 sekä palkitsemisraportti 2022 on julkaistu 

Anora Group Oyj on tänään julkaissut vuosikertomuksen 2022. Vuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen muista kuin taloudellisista tiedoista, EU:n taksonomia-asetuksen mukaisen selvityksen, tilinpäätöksen liitetietoineen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin sekä vastuullisuusraportin vuodelta 2022. Vuosikertomus on julkaistu suomeksi ja englanniksi. 

Suomenkielinen vuosikertomus on kokonaisuudessaan tämän pörssitiedotteen liitteenä ja lisäksi saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa anora.com/sijoittajat (https://anora.com/fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset). 

Anoran vuoden 2022 vuosikertomus on julkaistu European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona sekä PDF-raportin muodossa. ESEF-raportointivaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers Oy on antanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin Anora Groupin ESEF-tilinpäätöksestä. Varmennus on suoritettu ISAE 3000 (uudistettu) 
-varmennustoimeksiantostandardin mukaisesti. Raportit ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa anora.com/sijoittajat (https://anora.com/fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset). 

Suomenkielinen palkitsemisraportti on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja lisäksi saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa anora.com/sijoittajat (https://anora.com/fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset). 

Anora Group Oyj 

Lisätietoja: 

Petra Gräsbeck, viestintäjohtaja, puh. 040 767 0867 

Jakelu: 

Nasdaq Helsinki Oy 

Keskeiset tiedotusvälineet 

www.anora.com (https://anora.com/fi/)

Anora on Pohjoismaiden markkinajohtaja viineissä ja väkevissä alkoholijuomissa.Yhtiöllä on laaja brändiportfolio, jota se tuottaa tai jakelee kotimarkkinamyynnin lisäksi kymmeniin maihin. Anora Groupiin kuuluvat lisäksi Anora Industrial sekä logistiikkayhtiö Vectura. Anoran osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä ja Euronext Oslossa.