Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.


Aspocomp Group Oyj, Pörssitiedote, 7.1.2021 klo 12.10


Aspocomp Group Oyj:n operatiiviseksi johtajaksi on 7.1.2021 alkaen nimitetty konsernin johtoryhmän jäsen, kehitysjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen, DI Antti Ojala (s. 1979).

Jari Isoaho, johtoryhmän jäsen ja tuotantojohtaja jättää tehtävänsä yhtiössä 7.1.2021. Jari Isoaho on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 1989 ja johtoryhmän jäsen vuodesta 2011 lähtien.

Konsernin johtoryhmä 7.1.2021 alkaen:

Mikko Montonen, toimitusjohtaja
Antti Ojala, operatiivinen johtaja ja toimitusjohtajan sijainen
Ari Beilinson, myynti- ja markkinointijohtaja
Jouni Kinnunen, talousjohtaja
Mitri Mattila, teknologiajohtaja.

Johtoryhmän jäsenet raportoivat toimitusjohtaja Mikko Montoselle.

Toimitusjohtaja Mikko Montonen: ”Kiitämme Jaria hänen arvokkaasta ja pitkäaikaisesta panoksestaan Aspocompin palveluksessa kuluneiden yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuudessa.”

Jari Isoaho: ”Haluan kiittää kaikkia Aspocompilaisia ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista.”


Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mikko Montonen, puh. 020 775 6860, mikko.montonen(at)aspocomp.com.

ASPOCOMP GROUP OYJ

Mikko Montonen
toimitusjohtaja


Aspocomp – teknologianne ydin

Piirilevy kytkee elektronisissa laitteissa komponentit toisiinsa ja toimii niiden asennusalustana. Aspocomp tarjoaa piirilevyteknologian suunnittelu-, testaus- ja logistiikkapalveluja tuotteen koko elinkaaren ajan. Oma valmistus ja laaja kansainvälinen kumppaniverkosto takaavat kustannustehokkuuden ja toimitusten luotettavuuden.

Aspocompin asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset. Asiakkaita on ympäri maailman, ja valtaosa Aspocompin liikevaihdosta tulee viennistä.

Aspocompin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tehdas Oulussa, jossa on yksi Suomen merkittävistä teknologiakeskittymistä.

www.aspocomp.comAspocomp on vuonna 1999 perustettu piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Yhtiö on toimialalla niche-toimija ja keskittyy strategisesti pikatoimituksiin sekä lyhyisiin tuotantosarjoihin. Yhtiön asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset.