Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Barbro Fagerbakk nimitetty Avidly Oyj:n Chief Revenue Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi

Avidly Oyj      Johdon muutokset/neuvonantajat             1.10.2020 klo 11:00

Barbro Fagerbakk (s. 1983) on nimitetty Avidly Oyj:n Chief Revenue Officeriksi  ja johtoryhmän jäseneksi 1.10.2020 alkaen.

Fagerbakk on toinen Inbound Norway AS:n perustajista. Avidly osti yhtiön vuonna 2018, ja tällä hetkellä Fagerbakk toimii Avidly Norjan myyntijohtajana. Avidlyn Chief Revenue Officerina Fabergbakk vastaa Avidlyn palvelujen ja ratkaisujen myynnistä sekä niiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta, koordinoinnista ja kehittämisestä. Lisäksi hän vastaa Avidlyn oman markkinoinnin koordinoinnista konsernitasolla. Fagerbakk raportoi toimitusjohtaja Jesse Maulalle.

"Tavoitteenamme on nostaa Avidlyn liikevaihdon kasvu, kannattavuus ja asiakaskokemus seuraavalla tasolle. Barbron laaja myynti- ja asiakaspalvelukokemus sekä näytöt myyntityöstä ovat arvokkaita, kun integroimme ja yhdenmukaistamme myyntiprosessejamme eri tiimien ja toimintamaiden välillä ja tavoittelemme alamme parhaimpiin kuuluvaa asiakaskokemusta. Toivotan Barbron lämpimästi tervetulleeksi tähän uuteen tärkeää rooliin", sanoo Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula.

"Olen innoissani tästä mahdollisuudesta kehittää toimintaamme kokonaisvaltaisesti asiakkaitamme yhä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi", sanoo Barbro Fagerbakk.

Lisätietoja:

Jesse Maula, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 548 0248

Yhtiön Hyväksyttynä Neuvonantajana toimii Oaklins Merasco Oy, puhelin +358 9 6129 670

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää yli 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com