Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Basware Oyj, pörssitiedote 23.2.2021 klo 11:00

Baswaren vuoden 2020 vuosikertomus on julkaistu. Vuosikertomus on tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja saatavilla yhtiön verkkosivuilla https://r.basware.com/annual-report-2020

Vuosikertomus sisältää yhtiön vuoden 2020 tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportin.

Baswaren tilinpäätös julkaistaan ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti. ESEFin vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilinpäätös on tämän tiedotteen liitteenä myös xHTML-tiedostona.

Lisätietoja:
Heli Jämsä, sijoittajasuhdepäällikkö, Basware Oyj
0405818879

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.basware.com/fi
 

Basware:
Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto ja maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen tarjoaja. Baswaren ratkaisut tehostavat yrityksien liiketoimintaa varmistamalla hankinnan ja taloushallinnon sekä osto- ja myyntireskontran kulujen täydellisen läpinäkyvyyden. Basware toimii yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on listattu Helsingin pörssissä (BAS1V: HE). Lue lisää: https://investors.basware.com/fi

Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen.