Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

31.3.2021 klo 9:00BBS Oyj:n vuoden 2020 Vuosikertomus on julkaistu tänään osoitteessa https://www.bbs-artebone.fi/sijoittajille/sijoittajilletaloudelliset-raportit/ ja tämän tiedotteen liitteenä. Julkaisu sisältää vuosikertomuksen ja yhtiön tilintarkastetun tilinpäätöksen. Tilitarkastettu tilinpäätös on ladattavissa yhtiön kotisivuilta osoitteessa https://www.bbs-artebone.fi/sijoittajille/sijoittajilletaloudelliset-raportit/.


Lisätietoja:
Ilkka Kangasniemi, toimitusjohtaja
[email protected]
040 7080307

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Nasdaq Stockholm AB
Keskeiset tiedotusvälineet
www.bbs-artebone.fi


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on suomalainen ortobiologian yhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuote, ARTEBONE® pasta, on valmis, ja haemme sille kaupallistamisen mahdollistavaa CE-merkintää.


Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi.


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa and Nasdaq First North Growth Market Swedenissä. Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Stockholm Certified Advisers AB, puh. +46 70 5516 729, [email protected]

Liite


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on vuonna 2003 perustettu biolääketieteellinen teknologiayritys, joka kehittää, valmistaa ja kaupallistaa, bioaktiivisia lääkinnällisiä laitteita ja implantteja ortopediseen kirurgiaan. Yhtiön hallinto ja laadunvalvontalaboratorio sijaitsevat Oulussa ja EU-sertifioitu tuotantolaitos Reisjärvellä. Yhtiö on tuotekehitysvaiheen loppuvaiheessa ja lähestyy ensimmäisen tuotteen lanseerausta markkinoille.