Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Biohit Oyj palkitsemisraportti 28.5.2021 14:00 paikallista aikaa (EEST)

 

Biohit Oyj:n palkitsemisraportti 2020 on julkaistu tänään PDF-muodossa. Toimielinten palkitsemisraportti on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja lisäksi saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.biohithealthcare.com/fi/sijoittajat/.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Osmo Suovaniemi, Biohit Oyj
puh. +358 9 773 861
[email protected]
www.biohit.fi (https://www.globenewswire.com/Tracker?data=F7USWVHKzHvaX-wfSDZQcFLM2ZU_B2Rh7T_fyBKeEwAidOxZZJ_gM0B6hevzDnwJMe-AlGAtRwftqFal7722CA==)

 

Biohit Oyj lyhyesti

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Biohitin missio on "Innovating for Health" - tuotamme innovatiivisia tuotteita ja palveluita edistämään tutkimusta ja varhaista diagnostiikkaa. Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja Iso-Britanniassa. Biohitin B-sarjan osakkeet (BIOBV) noteerataan Nasdaq Helsingin Small cap/Terveydenhuolto-ryhmässä. www.biohit.fi (https://www.globenewswire.com/Tracker?data=F7USWVHKzHvaX-wfSDZQcEexZrnyzzFbZA7KbIQEicQ_Ajq1-BmIRngyioVyAQi40EjOBH5v6nv_AKDDrz8IBg==)

Biohit Oyj on vuonna 1988 perustettu globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Yhtiö valmistaa asetaldehydiä sitovia tuotteita, diagnostiikkatuotteita sekä diagnostisia analyysijärjestelmiä tutkimuslaitosten, terveydenhuollon ja teollisuuden käyttöön Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja IsoBritanniassa.