Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

CITYCON OYJ  Pörssitiedote  20.9.2021 klo 15.45

Citycon Oyj:n hallitus on päättänyt uudesta sitouttavasta osakepalkkiojärjestelmästä 2021-2024 Cityconin tulevalle talousjohtajalle, Bret McLeodille, joka aloittaa talousjohtajan tehtävässä 1.1.2022. Uuden talousjohtajan nimitys on julkaistu pörssitiedotteena 22.6.2021.
Uuden järjestelmän tarkoituksena on yhdistää omistajien ja tulevan talousjohtajan tavoitteet yhtiön arvon nostamiseksi pitkällä aikavälillä, sitouttaa talousjohtaja yhtiöön ja tarjota hänelle kilpailukykyinen yhtiön osakkeiden saamiseen ja kertymiseen perustuva palkkiojärjestelmä.
Uudessa talousjohtajan sitouttavassa osakepalkkiojärjestelmässä 2021-2024 on kolme sitouttamisjaksoa, jotka päättyvät 1.8.2022, 1.8.2023 ja 1.8.2024. Tämän järjestelmän perusteella maksettavat palkkiot vastaavat yhteensä 45 000 Citycon Oyj:n osakkeen arvoa sisältäen myös mahdollisen veroihin ja veronluonteisiin maksuihin käytettävän rahaosuuden. Järjestelmän palkkiot maksetaan kolmessa yhtä suuressa erässä. Palkkiot maksetaan kunkin sitouttamisjakson päättymisen jälkeen, ellei talousjohtaja ole päättänyt johtajasopimustaan.
CITYCON OYJ
Hallitus
Lisätiedot:
Laura Jauhiainen
Strategia- ja sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 040 823 9497
[email protected]
Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissamme vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Olemme sitoutuneet kestävään kiinteistönhoitoon, ja hallinnoimamme kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,5 miljardia euroa. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat keskuksemme vastaavat asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin.
Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moody's:lta (Baa3), Fitch (BBB-) ja Standard & Poor's:lta (BBB-). Citycon Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinkiin.
www.citycon.com.
 

Citycon on vuonna 1988 perustettu päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.