Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

CITYCON OYJ   Pörssitiedote   14.1.2022 klo 8.15

Citycon Oyj ("Citycon" tai "Yhtiö") on tänään hallituksen päätöksen mukaisesti mitätöinyt 489 585 Yhtiön omaa osaketta, jotka hankittiin omien osakkeiden takaisinosto-ohjelmalla.
Ennen omien osakkeiden mitätöintiä Cityconin rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä oli 168 498 525. Omien osakkeiden mitätöinti on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin tänään 14.1.2022. Mitätöinnin jälkeen Cityconin osakkeiden kokonaismäärä on yhteensä 168 008 940 kappaletta ja niihin liittyvä kokonaisäänimäärä yhteensä 168 008 940 ääntä.
Tällä hetkellä Cityconilla tai sen tytäryhteisöillä ei ole hallussaan Yhtiön osakkeita.
Osakkeiden mitätöinti ei vaikuta Cityconin osakepääomaan.
CITYCON OYJ
Lisätiedot:
Laura Jauhiainen
Strategia- ja sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 040 725 7573
[email protected]
Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissamme vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Olemme sitoutuneet kestävään kiinteistönhoitoon, ja hallinnoimamme kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,5 miljardia euroa. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat keskuksemme vastaavat asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin.
Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moody's:lta (Baa3), Fitchilta (BBB-) ja Standard & Poor's:lta (BBB-). Cityconin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.citycon.com/fi

Citycon on vuonna 1988 perustettu päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.