Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

CITYCON OYJ     Pörssitiedote     4.8.2021 klo 20.00

Citycon Oyj:n hallitus valitsi 2.8.2021 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa Alexandre (Sandy) Koifmanin hallituksen varapuheenjohtajaksi sekä hallituksen tarkastus- ja hallinnointivaliokunnan puheenjohtajaksi. Lisäksi hallitus valitsi Ljudmila Popovan hallituksen tarkastus- ja hallinnointivaliokunnan jäseneksi sekä Per-Anders Ovinin hallituksen nimitys- ja palkitsemisvaliokuntien jäseneksi.
Valiokuntajäsenyysvalintojen jälkeen hallituksen valiokuntien kokoonpanot ovat seuraavat:
Tarkastus- ja hallinnointivaliokunta
Alexandre (Sandy) Koifman (puheenjohtaja),
Yehuda (Judah) Angster
Arnold de Haan,
Per-Anders Ovin ja
Ljudmila Popova
Nimitys- ja palkitsemisvaliokunta
Chaim Katzman (puheenjohtaja),
Yehuda (Judah) Angster
Arnold de Haan
Alexandre (Sandy) Koifman ja
Per-Anders Ovin
Strategia- ja investointivaliokunta
David Lukes (puheenjohtaja),
Zvi Gordon,
Arnold de Haan ja
Ofer Stark
CITYCON OYJ
Lisätiedot:
Laura Jauhiainen
Strategia- ja sijoittajasuhdejohtaja
Puh. 040 823 9497
[email protected]
Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissamme vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Olemme sitoutuneet kestävään kiinteistönhoitoon, ja hallinnoimamme kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat keskuksemme vastaavat asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin.
Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moody's:lta (Baa3), Fitch (BBB-) ja Standard & Poor's:lta (BBB-). Citycon Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinkiin.
www.citycon.com/fi

Citycon on vuonna 1988 perustettu päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.