Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

CITYCON OYJ     Pörssitiedote     21.3.2023 klo 16:40

Citycon Oyj:n hallitus teki varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan seuraavat päätökset:
Chaim Katzman valittiin uudelleen hallituksen puheenjohtajaksi. Lisäksi F. Scott Ball ja Sandy Koifman valittiin uudelleen hallituksen varapuheenjohtajiksi.
Seuraavat hallituksen jäsenet valittiin hallituksen valiokuntiin:
Tarkastus- ja hallinnointivaliokunta
Sandy Koifman (puheenjohtaja),
Yehuda (Judah) Angster,
Per-Anders Ovin ja
Ljudmila Popova
Nimitys- ja palkitsemisvaliokunta
Chaim Katzman (puheenjohtaja),
Yehuda (Judah) Angster,
Sandy Koifman ja
Per-Anders Ovin
Strategia- ja investointivaliokunta
David Lukes (Chairman),
Yehuda (Judah) Angster ja
Zvi Gordon.
CITYCON OYJ
Lisätiedot:
Sakari Järvelä
Vice President, Corporate Finance and Investor Relations
Puh. +358 50 387 8180
[email protected]
Citycon on johtava monikäyttöisten kaupunkikeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija. Keskeisillä kaupunkialueilla sijaitsevissa keskuksissamme vähittäiskauppa, toimistotilat ja asuminen yhdistyvät hyvin toimiviin liikenneyhteyksiin. Olemme sitoutuneet kestävään kiinteistönhoitoon, ja hallinnoimamme kiinteistöomaisuuden arvo Pohjoismaissa on yhteensä noin 4,3 miljardia euroa. Päivittäistavarahyödykkeitä, terveydenhuollon palveluita sekä muita palveluita tarjoavat keskuksemme vastaavat asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin.
Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moody's:lta (Baa3) ja Standard & Poor's:lta (BBB-). Cityconin osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.citycon.com/fi

Citycon on vuonna 1988 perustettu päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.